|
|
| Author |
Message |
wolfpgkrto
Site Admin

|
Posted:
Thu May 03, 2007 6:40 pm |
  |
Dakle, kako stojite sa strankinjama?
Interesuje me kakve su po tom pitanju bjelopoljke koje dolaze iz inostranstva ljeti u bp?
Kako se vi (djevojke i mushkarci) ponashate kad dodjete u bp iz nekog dalekog grada, kako vam prijaju te bjelopoljske ljetnje veze??? |
_________________ Drsh Se Mala Drsh Se, Bogomi Se Pazi, Stari Vuk Je Josh U Punoj Snazi |
|
     |
 |
ShizofreniA
Site Admin

|
Posted:
Mon May 07, 2007 8:38 pm |
  |
E wuchino ;)! |
_________________ Bijelo Polje rodni grade, roditeljski topli dome!! |
|
    |
 |
spRy
Site Admin

|
Posted:
Tue May 08, 2007 11:47 am |
  |
| wolfpgkrto wrote: |
Interesuje me kakve su po tom pitanju bjelopoljke koje dolaze iz inostranstva ljeti u bp?
Kako se vi (djevojke i mushkarci) ponashate kad dodjete u bp iz nekog dalekog grada, kako vam prijaju te bjelopoljske ljetnje veze??? |
ada kako bi bilo,nego wrh...chush...ma isplati se da je weza samo na 1 dan...  |
_________________ [color=#FF0000:5fd385a86d]+**! Look At Me and I lOoK at u.!**+[/color:5fd385a86d] |
|
   |
 |
Lana
pozamashni forumash

|
Posted:
Thu May 10, 2007 10:44 pm |
  |
he he veze, ljubavi.... ma joj ... bar kod mene to ne pali... znaci, ja nemam tih letnih veza.. al moram da priznam, da ih dosta ostalih, koji dolaze iz 'dalekog' grada imaju... to je stvar osobe same... nekima to prija a nekima ne ... |
_________________ I may not be perfect, but I'm always me... |
|
  |
 |
Matador
forumash besni
|
Posted:
Fri May 11, 2007 11:00 am |
  |
ili ti sve zavisi od liÄnih afiniteta... |
|
|
  |
 |
mirjana
|
Posted:
Fri May 18, 2007 8:16 pm |
  |
| wolfpgkrto wrote: |
Prvo zelim da verujem da nisam stranac u svom gradu...a drugo nikada nisam imala letnju vezu...tako da ne znam...a isklucivo dolazim zbog prijatelja,rodjaka i odmora....
I moje pitanje je sta vi koji dole zivite mislite o ljudima koji dodju sa strane...? |
|
|
  |
 |
razbojNick

|
Posted:
Mon Jun 04, 2007 5:11 pm |
  |
interesantna tema. jos kad bi nasla ljude koji ce pisati nesto konkretno. |
|
|
  |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |